Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na každém šprochu pravdy je trochu, praví staré české přísloví. Důkazem toho je fakt, že o konci kariéry brazilské topmodelky a dvojnásobné matky Alessandry Ambrosio (43) pod křídly jejího štědrého zaměstnavatele, módního koncernu Victoria´s Secret, už se spekulovalo celkem dlouho. Ale „pssst“, byla to sice zaručená, ale strašně tajná informace. Tak tajná, že bulvár ji měl pomalu rok.

Nyní, kdy za sebou máme poslední show této značky v Šanghaji, kde jedna z hlavních tváří „andílků“, tedy modelek ve stálém angažmá koncernu, samozřejmě nemohla chybět, máme konečně i tento „šproch“ potvrzený oficiálně, a to přímo z úst topmodelky. Ta to konečně potvrdila magazínu ET. Nyní se chce plně soustředit na svůj rodinný život a věnovat se výchově svých dcer Anji (9) a Noem (5).

Do důchodu se veteránka Alessandra přesune po sedmnácti oboustranně velmi produktivních a úspěšných letech od podpisu první společné smlouvy (tehdy jí bylo devatenáct). Ačkoliv o úplné zahálce tady nemůže, jak správně tušíte, být řeč. Svoji novou příležitost vycítila ambiciózní kráska u filmu. Na to, jak se jí bude dařit, si ale ještě musíme chvíli počkat.

Každopádně tím končí jedna dlouhá a slavná éra. Éra božské Alessandry ve světě módního průmyslu. Další příběhy dnes mnohdy ještě neznámých krásek na nás ale čekají.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám