Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Brazilskou topmodelku Alessandru Ambrosio (43) znají její fanoušci především díky sexy fotkám v plavkách a luxusním prádélku.

Jeden ze služebně nejstarších andílků Victoria´s Secret patří k vyhledávaným modelkám a svými půvaby zdobí nejen plavkové katalogy, ale i titulní strany známých magazínů.

Atraktivní Alessandra je sice obletovanou topmodelkou, ale když zrovna nepózuje na pláži před věhlasnými fotografy, žije poklidným rodinným životem. Coby dvojnásobná mamina se pyšní figurou snů a její manžel, podnikatel Jamie Mazur, na ni může být právem pyšný.

Ambrosio se spokojenou rodinkou občas pochlubí na sociální síti, teď však udělala výjimku a s manželem i dětmi vyrazila na slavnostní premiéru komedie Táta je doma 2.

Na premiéře se to jen hemžilo celebritami včetně charizmatického herce Mela Gibsona a jeho krásné o 35 let mladší snoubenky, přesto byla i půvabná Brazilka středem pozornosti.

Devítiletá dcera Anja i pětiletý syn Noah s maminkou a tatínkem ochotně pózovali a bylo vidět, že jsou před objektivy fotoaparátu ve svém živlu. Fotogeničnost zjevně zdědili po své nádherné mamince a kdoví, třeba je v budoucnu také uvidíme zářit na přehlídkovém mole.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám