Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Brazílie patří mezi líhně krásných modelek. Kromě stálic v čele s Gisele Bündchen (43) a Alessandrou Ambrosio (43), patří mezi výkvět latinskoamerických krasavic i třiatřicetiletá Isabeli Fontana.

Zkušená modelka se jako šestnáctiletá objevila v katalogu spodního prádla Victoria's Secret, a to i přesto, že modelky mají dosáhnout minimálně věku osmnácti let.

Od té doby zaznamenala její kariéra strmý růst a dostává jednu pracovní zakázku za druhou. Isabeli krátce nato podepsala smlouvu na kampaň pro značky Versace, Ralph Lauren a Valentino.

Naposledy se stala tváří jedné známé značky bot. V kampani odhalila své nekonečně dlouhé a hubené nožky a všem ukázala, že modelky nejsou žádané jen jako mladičké krásky, ale i zralé dámy po třicítce.

Isabeli se zařadila mezi brazilské krásky, které vypadají fantasticky i po dvou dětech. Dvě děti má ostatně i zmíněná supermodelka Gisele Bündchen, která dodnes patří mezi nejlépe vydělávající krásky světa.

Reklama

Další články

Načítám