Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Brazilská modelka Alessandra Ambrosio (43) patří ke služebně nejstarším andílkům Victoria´s Secret. A prestižní značka moc dobře ví, proč si krásnou modelku hýčká ve svých řadách.

Alessandra totiž neztratila své půvaby ani coby dvojnásobná mamina. Postavu má pořád jako proutek a mateřství jí naopak jen svědčí.

Své dokonalé křivky naposledy předvedla na dovolené v rodné Brazílii. Na plážích ve Florianópolisu chytá kráska bronz a užívá si zasloužený relax.

Focení zbrusu nových katalogů plavek a sexy prádélka už má za sebou, a tak si pohodu u moře nadmíru užívá. A na rozdíl od jiných modelek ani necestovala nikam daleko. Exotický Karibik má přeci jen spojen hlavně s prací, takže proč si nedopřát opalovačku v rodné Brazílii?

Maminka dcery Anji a syna Noaha se na pláži pochlubila postavičkou v plavkách a odkryla své ladné křivky, které by jí mohly závidět i dvacítky. Fotografové tak měli opravdové žně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám