Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Být spolu ‚v práci’ jim nestačí, modelky ze stáje Victoria’s Secret pohromadě tráví i volný čas a dovolené. Jsou už spíš jako jedna velká rodina... Naposledy se několik z nich vydalo na výpravu luxusní jachtou podél pobřeží francouzské Riviéry. Pokud jste tipovali, že se v bikinách tělové barvy ukrývá drobné pozadí Alessandry Ambrosio (43), máte bod.

Druhý nejdéle sloužící andílek rozhodně z mladší konkurence strach neměl a na palubu s sebou vzal i letitého partnera Jamieho Mazura. Obavy skutečně nebyly na místě, rovněž pětatřicetiletý byznysmen měl oči jen pro Alessandru. Ta ale nebyla sama, kdo s sebou vzal partnera či manžela - například Doutzen Kroes, bývalý andílek VS, o tento zážitek nemohla ochudit manžela Sunneryho Jamese.

Na palubě jste ovšem mohli narazit i na Lily Donaldson, Joan Smalls či ke značce nově příchozí francouzskou modelku Constance Jablonski.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám