Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Alessandra Ambrosio (43) by ze svých focení už za chvíli mohla udělat pikantní seriál na pokračování... Na pláži v Malibu koncem pracovního týdne opět pózovala fotografovi do objektivu, a jelikož zřejmě chtěla dosáhnout mimořádně akčních snímků, pobíhala u toho jako divoženka.

Je to přitom jen něco málo přes měsíc, co se odehrál téměř totožný scénář. Stálice mezi andílky Victoria’s Secret se v podobně lehkém a vzdušném modelu na stejné pláži také odvázala při práci. Zřejmě i tentokrát přitom šlo o pózování pro její nový parfém, jenž ponese název ‚Ale‘ by Alessandra.

Zatímco minule měla modelka neposedný hrudník, tentokrát se rozvlnila sukně jejích bledě růžových šatů sešitých z několika pruhů látky... Sexy manželka podnikatele Jamieho Mazura a maminka jejich dvou dětí Anji (7) a Noaha (4) se ale pochopitelně pojistila kalhotkami, i když téměř neviditelnými.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám