Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátor Aleš Háma (50) oželel narozeniny své manželky, aby mohl spolumoderovat místo nemocné Terezy Kostkové (47) StarDance. Jeho rodina odletěla i bez něj na Mallorcu, kde se měla oslava konat.

"Klobouk dolů před mojí ženou, že s tím souhlasila. Jsem rád, že jsem pomohl tomuhle pěknému projektu, který patnáct let v České televizi funguje," řekl Super.cz Aleš. "Celé léto jsem až do půlky září pracoval, doufal jsem, že teď alespoň na pár dní rodinu vyvezu a zase to nedopadlo. Budu muset vymyslet jiný výlet," dodal.

Očekávalo se, že Terezu Kostkovou nahradí jiná žena. Překvapil Aleše výběr producentů pořadu? "Bylo to pro mě logické řešení. Každá jiná žena by byla srovnávána s Terezou, a to nemá Tereza zapotřebí. Mám radost, že jsem Markovi kápnul do noty, že to takhle dopadlo," vysvětluje.

Sám je divákem StarDance, a dokonce přiznal, že přišly i nabídky na účinkování. "Nabídku jsem třikrát ve svém životě dostal a třikrát jsem s velkou pokorou odmítnul. Jestli něco opravdu dělám rád, ale příšerně, je to tanec. Nebyl bych ani dobrý, ani vtipný," dodal Háma.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám