Hlavní obsah
Článek

Na jevišti řádí v dámském převleku, bravurně zvládá tanec i chůzi na podpatcích a nejvíc nás překvapilo, jak rychle si dokáže obléknout dámské punčocháče. Aleš Háma (50) to v muzikálu Kvítek mandragory zvládne za pár sekund.

Trénovat chůzi ve střevíčkách prý Aleš ani moc nemusel. "Strašně dobré průpravy stran převleků, líčení a vysokých podpatků se mi dostalo v pořadu Tvoje tvář má známý hlas. Chůze na podpatcích je mi od té doby vlastní. Ne že bych ji tedy zařadil do běžného chození, ale velké problémy mi to opravdu nedělá," vysvětlil Aleš.

Zvládl by se i sám nalíčit, ale to nechává na profesionálech. "Máme tady super partu holek maskérek, které přesně za sedm minut udělají ze tří chlapů minimálně východoněmecký atletický tým," smál se herec, který převlek za ženu nepokládá za nic dehonestujícího. "Myslím, že od Tootsie, Mrs. Doubtfire a Někdo to rád horké jsou to vděčné věci, když se chlap převlékne za ženskou," míní Háma.

Pokud jde o punčocháče, je opravdu přeborník. "Umím to strašně rychle. Ale nesmím si brát ponožky. Tím se to hrozně zpomalí. Takže na tuhle scénu chodím naboso, ale to je tajemství," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám