Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Vojta Drahokoupil (28) natočil nový klip k singlu Tady mě máš, do kterého zapřáhl celou řadu svých kamarádů a přátel nejen ze show Tvoje tvář má známý hlas – Danu Morávkovou (52), Ondřeje Sokola (52), Patrika Děrgela (35) či Aleše Hámu (50).

"Písničku jsem napsal úplnou náhodou v ložnici, asi za patnáct minut. Inspirovala mě moje přítelkyně Kristýnka," prozradil Vojta, který už několik měsíců randí s Českou Miss Earth 2016 Kristýnou Kubíčkovou. "Chtěl jsem během Tváře dát něco do kupy a tohle ze mě tak spontánně vyšlo," říká mladý zpěvák.

A přestože písnička vznikala v ložnici s Kristýnou, která si v klipu zahrála s Vojtou hlavní roli, při obsazování myslel i na další ženu – herečku Danu Morávkovou! "Dana mi hrála maminku v jednou filmu, navíc spolupracuji s Petrem Maláskem, takže si troufám říci, že jsme dobří kamarádi,“ prozradil Vojta.

A do klipu nalákal i další hvězdy, které si nejen zahrály. Některé v klipu dokonce tančí! "Jsou to lidé, které mám rád a kteří mi chtěli pomoci. Docela jsem koukal, že do toho všichni šli. Ondřej dokonce ten den přilétal z Londýna a jel z letiště rovnou na natáčení," dodal zpěvák.

Reklama

Další články

Načítám