Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Aleš Háma (50) velmi rád tráví dovolenou v exotických krajích. Loni se cílem jeho dovolené stala Srí Lanka, i letos si ve svém pracovním diáři několik dnů vyblokoval, jeho cesty tentokrát vedly do jihovýchodní Asie.

„První den ve Vietnamu se nám líbil,“ pochlubil se na sociální síti sympatický herec, který na dovolenou vyrazil se svou manželkou Gábinou, se kterou pravidelně cestuje. Po pár dnech, které strávili manželé Hámovi ve Vietnamu, se vydali směrem ke Kambodži.

„Je čas změnit zemi, opouštíme Vientnam a hurá za Rudými Khmery do Kampůčie!“ pochlubil se Aleš, který si užívá několikadenní cestování, kdy navštěvuje kláštery, ochutnává místní speciality a poznává krásnou přírodu.

Háma má se svou ženou i po několikaletém manželství evidentně harmonický vztah a dovolenou si maximálně užívají. Herec se rozhodl nabrat síly po několikaměsíčním natáčení Tváře, kde fungoval jako porotce. Po návratu z exotiky ho opět čeká diář nabitý moderacemi a chystá se na novou roli v muzikálu Kvítek mandragory, který bude mít premiéru v březnu příštího roku v pražském Divadle Broadway.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám