Hlavní obsah
Článek

Bylo to až k nevíře. Od chvíle, kdy Tereza Kostková (47) ukončila manželství s divadelním režisérem a otcem jejího syna Toníka Petrem Kracikem (60), se po jejím boku neobjevil nikdo nový. Už to vypadalo, že krásná herečka na muže zanevřela a k tělu si nikoho nepustí. Podle jejích nejnovějších fotek u ní ale nápadníci mají možná smůlu.

Tereza totiž vyrazila na romantickou procházku noční Prahou a nebyla sama. Společnost jí dělal pohledný muž, s nímž se nejen po celou dobu smála, ale také horlivě debatovala. Ve chvíli, kdy se ulice vylidnila, chytla se dvojice za ruce a už se od sebe neodtrhli. Poté si Kostková a její doprovod zavolali taxi a společně odjeli.

Podle informací Super.cz byl sympaťák, se kterým si herečka neustále vyměňovala zamilované pohledy, divadelní režisér Jakub Nvota, který stejně jako jeho otec slovenský herec a režisér Juraj Nvota pochází z Bratislavy. Nějaký čas už ale žije a pracuje v Praze. Jedním z jeho režijních počinů je mimo jiné představení Můj nejlepší kamarád v Divadle v Rytířské, které mělo premiéru loni v listopadu. Shodou okolností v něm vedle Aleše Hámy (50) exceluje také Tereza Kostková.

Na dotaz Super.cz, zda jde o hereččinu novou známost, Kostková odpověděla, že je právě zaneprázdněná v divadle a nechce se vyjadřovat. „Nechám si to pro sebe,“ řekla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám