Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Užije si Vánoce s rodinou, ale už 26. prosince Aleš Háma (50) hraje v divadle. "Vzpomínám si, že když jsem pracoval před dvaceti lety v rádiu, tak jsem dokonce od čtyř do půlnoci na Štědrý den vysílal, ale od té doby, co mám rodinu, si to hlídám," svěřil nám herec.

Aleš si o vánočních svátcích zahraje v Mýdlovém princi. "A já mám v plánu jít se na něj podívat, protože jsem viděla premiéru a chtěla bych to vidět znovu," doplnila jeho manželka, designérka Gábina. Do divadla možná zamíří i jejich starší syn. "Prodává tam programy a dělá uvaděče. Mezitím se může i učit, ovšem podle studijních výsledků to moc nevypadá, že by to skutečně dělal," krčil rameny Aleš.

Jáchym začal s brigádou, aby si našetřil na novou kytaru. Podle rodičů ho to ale prý do šoubyznysu moc netáhne. "Myslím, že tuhle ambici vůbec nemá. Baví ho hrát spíš u ohně," míní Gábina. "To spíš ten mladší, Mikuláš. Ale ještě uvidíme," dodal Aleš.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám