Hlavní obsah
Článek

Hostem velikonočního vydání oblíbené převtělovací show Tvoje tvář má známý hlas byla Monika Absolonová (47), která doprovázela Aleše Hámu (50). Sama by se ale do soutěže nehrnula.

Diváci se dočkali písně Don´t Go Breaking My Heart, již Elton John zpíval s Kiki Dee. Aleš Háma by duet sám nezvládl, takže byla povolána Monika, která se s ním střídala za volantem v soutěžním pořadu Taxík.

Absolonová vyfasovala nepříliš slušivé růžové lacláče, v nichž vypadala jako v době těhotenství. V muzikálu Funny Girl přitom předvádí štíhlou postavu v podstatně úspornějších kostýmech. Navíc jako Kiki Dee dostala paruku ve stylu retro mikáda, což z dnešního pohledu nebyl příliš sexy účes. Na natáčení však přišla s touhou pobavit diváky, a to se jí podařilo.

„Všichni účinkující mají můj neskonalý obdiv. Naučit se anglický text za týden (naše píseň byla duet, takže jen půlka!) bylo pro mě stresující. Nešlo mi to do hlavy, moc jsem se bála, že to Alešovi pokazím. Jsem šťastná, že je to za mnou a že jsem si to mohla zkusit. Všichni jsou super! Ale ten stres už nikdy více,“ podělila se Monika o svou zkušenost.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám