Hlavní obsah
Článek

Známý komik Aleš Háma (50) minulý týden jako člen kapely Boney M. dostal publikum do varu, porota z jeho výkonu ovšem příliš nadšená nebyla. Další šanci dostane jako Ozzy Osbourne, od něhož je díky maskérům a stylistům k nerozeznání.

Aleš sice v elastickém oblečku předvedl nezapomenutelné taneční kreace a obstál i po hlasové stránce, nakonec ale skončil na sedmém místě. Hůře na tom byl jen Ondřej Ruml jako Whitney Houston. Tentokrát na pohyb moc sázet nemůže, protože síla Ozzyho tkví především v jeho zpěvu.

„Nejtěžší bude chytit jeho barvu hlasu a vyslovovat tak, jak vyslovuje on. Potom se budu snažit napodobit jeho chůzi a držení těla, protože on už je životem trošičku ofoukaný,“ řekl před dalším vystoupením Aleš, který v kostymérně vyfasoval i ikonické brýle s modrými skly.

V neděli se diváci kromě Ozzyho dočkají i Kate Bush (Martha Issová), Eurythmics (Adéla Gondíková), Jackson 5 (Tatiana Vilhelmová), Olivie Newton-John (Markéta Konvičková), Waldemara Matušky (Martin Dejdar), Justina Timberlaka (Ondřej Ruml) a Amy Winehouse (Milan Peroutka).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám