Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na televizní obrazovce to nebude. Po odchodu z TV Nova se, jak to tak vypadá, bude Emma Smetana (36) věnovat spíše hudební kariéře. Kromě své vlastní tvorby a muzikálu Lucie má v tomto oboru další džob.

Jak se Super.cz podařilo zjistit, Emma získala hlavní ženskou roli v muzikálu Adéla ještě nevečeřela. „Ano, mohu potvrdit, že Emma Smetana ztvární roli Květušky v muzikálu Adéla ještě nevečeřela, který budeme v Divadle Broadway uvádět od října,“ řekl producent Divadla Broadway Oldřich Lichtenberg. Emmu čeká zkoušení pod režisérskou taktovkou Radka Balaše.

V roli Květušky se bude alternovat s Dominikou Richterovou. Dalšími hereckými partnery jí v muzikálu budou Aleš Háma (50), Vlastimil Zavřel, Martin Dejdar (59) nebo například Petr Vondráček (48). „Na spolupráci s Emmou se moc těším. Věřím, že se jí bude v kolektivu Divadla Broadway líbit,“ dodal producent Lichtenberg.

Reklama

Další články

Načítám