Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jednou z osobností, která soutěžila v kategorii Nejsladší VIP ve finále soutěže Nejlepší svatební dort roku, byl Aleš Háma (50). Tomu přišli pomoct v pečení a zdobení dortu jeho synové Jáchym a Mikuláš.

„Těšíme se na to, pro nás je to ale tvůrčí činnost,” uvedl před soutěží Háma. „U nás sladkosti tolik nefrčí a já osobně je nemusím vůbec. My jsme dost slaně založená rodina. Kdyby šlo ale o přípravu sekané nebo ovaru, tak si budu jistější v kramflecích,” nechal se slyšet herec a komik.

Hámovy nakonec v soutěži porazila finalistka České Miss 2011 Andrea Kabická. „Žádné neštěstí. I druhé místo je parádní. Vlastně druzí jsme skončili za Andreou všichni, protože se vyhlašoval jen vítěz. Takže úspěch,“ nechal se slyšet Aleš Háma, který bodoval při zdobení korpusu, ovšem pohořel s výtvorem, který narychlo vyrobil na místě syn Mikuláš a nazval ho Překvapivý pohárek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám