Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V loňském roce řešil Aleš Brichta (64) jednu zdravotní patálii za druhou. Musel dokonce podstoupit operaci. Kvůli mnohaleté neřesti, kdy kouřil jednu cigaretu za druhou, se mu cévy ucpávaly natolik, že se zpěvákovi dostatečně neprokrvoval mozek a musel na rychlou operaci.

Brichta musel následně několik měsíců odpočívat a už to vypadalo, že se na koncertní pódia jen tak nevrátí. Teď je tomu ale naopak. „Daří se mi po zdravotní stránce teď pravdu dobře. Můžu tak bez potíží koncertovat,“ prozradil Super.cz Brichta, který přešel na elektronické cigarety a začal o svoje zdraví více dbát.

Na nedostatek práce si tak prý zpěvák nemůže stěžovat. „Mám toho teď opravdu hodně. Mám práce, že nevím, kde mi hlava stojí,“ řekl rocker, který odehraje hned několik koncertů v měsíci a do léta se prý nezastaví. „Musím říct, že se na léto celkem těším, až si odpočnu a dám si dovolenou, teď jsem v jednom kole,“ dodal muzikant.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám