Hlavní obsah
Článek

Jak Super.cz již informoval, zpěvák a provokatér na sociálních sítích Aleš Brichta (64) se ocitl na pokraji smrti kvůli svému dlouholetému doslova hulení až stovky cigaret denně. Cévy se mu ucpávaly tak, že se mu nedokrvoval pořádně ani mozek, kvůli čemuž musel na rychlou operaci. Ale to není vše!

Aleš Brichta, kterého ještě trápí hematom v hlavě coby následek napadení, omezil kouření, z pěti krabiček za den je jedna lehkých. Tvrdý alkohol ze svého pijáckého repertoáru také vynechal a jen sem tam cucá pivo. „Všeho se nevzdám. Co by z toho života bylo?“ ptá se umělec, který se poprvé po lékařském zákroku nedávno opět objevil na veřejnosti.

Možná nejvíc ho nemoc paradoxně omezuje úplně jiným směrem než tím, že coby odpůrce zeleniny musí držet dietu.

„Nesmím létat letadlem, protože se tam mění tlak. A to je pro mě teprve nepříjemné. Už jsem například musel zrušit dovolenou,“ postěžoval si Super.cz Aleš.

„Horší je, že syn se rozhodl kvůli práci přesídlit do Kolumbie. A tam za ním asi nepojedu na koloběžce,“ smutní zpěvák a skladatel. Jak známo, lepší než spolehnout se na věrnost potomků je dojíždět za nimi coby rodič sám. To se ale Brichtovi nepoštěstí, ledaže by si dal roční okružní plavbu po světě.

„Ještě, že se o mě stará manželka, ta mě drží nad vodou. Teď musím jen být trpělivý a počkat, než se moje zdraví zlepší,“ dodal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám