Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jak jsme již dříve informovali, zpěvák Aleš Brichta (64) před časem znenadání skončil na tajemné operaci, o níž nechtěl nic prozradit, spíš si z ní navenek dělal legraci. Už víme proč, šlo mu o život! Není divu, že od té doby nesmí zpívat, lékaři ho omezili snad úplně ve všem a jeho návrat na pódia ještě chvíli potrvá. Máme jeho exkluzivní vyjádření!

Brichta se ke svému zdravotnímu stavu dosud odmítal vyjadřovat s tím, že je do toho každému houby. Nyní byl ale možná až nečekaně vstřícný.

Umělec, který před třemi lety podstoupil operaci bypassu, potvrdil, že má potíže s průchodností cév. Ale situace byla vážnější, než kdokoli mohl tušit.

„Mám například špatně průchozí krkavici (hlavní krční tepnu – pozn. red.), díky tomu se krví nedostatečně zásobuje mozek. Proto mi i přehazovali cévku, aby se mi lépe prokrvoval mozek. Zaplaťpánbůh operace dopadla dobře, ale ještě musím odpočívat a rehabilitovat,“ řekl Super.cz Aleš Brichta.

„Na neurologii mi naposledy řekli, že musíme ještě čtrnáct dní počkat a pak bude kontrola, při které půjdu na cétéčko a podobná vyšetření, aby zjistili, jestli se průchodnost cév zlepšila. Pak se dozvím, jestli už budu moci znovu zpívat. Když bude vše v pořádku, už v říjnu se snad opět objevím na pódiu,“ dodal pro Super.cz Aleš Brichta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám