Hlavní obsah
David Zápal
Článek

To bylo slávy! Rocker Aleš Brichta (64) uvedl do stavu manželského svou dceru Michaelu, která si brala v Česku žijícího britského dýdžeje Chrise Sadlera, s nímž randí už pár let. A anglickému zeťákovi rovnou doporučil, aby si nezkoušel stěžovat, kdyby ho náhodou svazek s jeho dcerou nenaplňoval!

Brichta se překonal, v tenhle slavnostní den své dcerušky se nechal navléknout do obleku. Jen aby jeho pověst příliš neutrpěla, vzal si k němu okované boty. „Tohle je naposledy, co jsem něco takového na sebe navlékl,“ hudroval naoko.

Na obřadu se potkal se svou exmanželkou, maminkou Míši, ta ale nabízený polibek na přivítanou odmítla a podala mu raději ruku. Pak se raději od svého bývalého muže snů držela dál.

A co rocker manželům, kteří svatebčany překvapili dvoupatrovým autobusem (double deckerem), tak typickým pro Londýn, popřál k sňatku?

„Požádal jsem Míšu, aby se za chvilku nevymlouvala a nerozváděla se, abych nemusel na další svatbu. A Chrisovi jsem slušně sdělil, že záručák nedodávám a reklamace neberu,“ svěřil se na veselce Hermíně rozverný Aleš.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám