Hlavní obsah
Článek

Alena Šeredová (46) se dlouho snažila vyhýbat odpovědi na otázku, jestli čeká chlapečka, nebo holčičku. Když vyrazila během návštěvy Říma se svou českou kamarádkou Pavlou Vrbovou na nákupy dětského oblečení, chytili se italští novináři indicie, že si krásky pořídily oblečení pro holčičky. V té době ale ve skutečnosti nákup patřil dcerám Vrbové, nikoli Šeredové.

Nedávno na sociálních sítích ale Alena pohlaví miminka víceméně potvrdila, když prostřednictvím svého profitu na Instagramu napsala: „Já se o tebe postarám, princezno.“

Nyní už není pochyb o tom, že matka dvou synů nosí pod srdcem holčičku. Pohlaví miminka nám v Česku stále oblíbená modelka potvrdila během našeho rozhovoru. „Víme to již několik měsíců. Dlouho jsme si to nechávali pro sebe, ale protože se všichni radujeme, že to bude holčička, tak jsem to již nevydržela a prozradila jsem to. Udržet tajemství mi moc nejde,“ říká s úsměvem Alena.

Jak se na sourozence těší Louis Thomas (12) a David Lee (10)? „No, jsou to kluci, puberťáci. Nevidí v dítěti panenku na hraní, takže radostí do stropu neskáčou. Trochu jsem se jejich reakce bála, ale překvapilo mě, že to vzali s úsměvem. Zajímají se už o takové věci, kam bude malá chodit do školy, jestli s nimi bude hrát fotbal a podobně,“ směje se Alena Šeredová.

Reklama

Další články

Načítám