Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Alena Šeredová (46) promluvila o vztahu se svým stále ještě manželem Gigim Buffonem. Synové se s ním pravidelně vídají, Alena to ale na přátelství nevidí a neplánuje ho. Do Prahy Šeredová přiletěla na tři dny kvůli práci, takže bez synů, kteří museli zůstat kvůli škole v Itálii.

Rozvod s fotbalovým brankářem stále ještě není u konce. Synové se s rozchodem prý snad už smířili. "Teď už jsem pochopila, že jsou v pohodě, už jsou větší," řekla TopStaru Alena.

Ve vztahu k manželovi má jasno. Přátelé z nich nikdy nebudou a ani nebude praktikovat společné dovolené kvůli dětem, jak je u některých rodin zvykem. "Nelíbí se mi takový dvě rodiny, který se spojujou a dělaj věci dohromady, to dělat nebudu. Jako nebudu s nimi jezdit pod stan na prázdniny, jakože bych spala s paní ve fusaku, to fakt ne. Nevídáme se. S dětmi je to tak, že je jeden do školy odveze, druhý je vyzvedne. Nevidíme se," upřesnila modelka.

Alena randí už dva roky s miliardářem Alessandrem Nasim. "Jsem pořád ve vztahu, máme se fajn a žijem si tak nějak normálně. Nejsem rozvedená, takže se nebudu vdávat, a ani nevím, jestli by se mi chtělo. A co se týče dalšího dítěte, tak asi ne. Babičky už děti nedělaj," směje se.

"Měla bych myslet na sebe, ale myslím hlavně na kluky. Jestli by doma chtěli mít miminko, to si moc nemyslím," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám