Hlavní obsah
Článek

Když si tváře zpravodajství udělaly párty v koktejlovém baru, pozvaly i spřátelené redakce, takže jsme na mejdanu nemohli chybět. A hodnotili jsme i outfity, které moderátoři a reportéři zvolili. V našich očích vyhrála reportérka Pavlína Holubová v odvážné kombinéze.

"Žiju s Italem a v Itálii jsem pochytila různé věci. Italové se podle mne oblékají z Evropy nejlépe. Důležité je nebát se. Sice ta prsa nemám, ale ukážu je," smála se půvabná blondýnka. "Nakupuju v Itálii, v Česku už jsem si nic nekoupila dobré dva roky," dodala.

S přítelem Lucou už je Pavlína skoro pět let, stále ale na její ruce nevidíme zásnubní prstýnek. "Nevím, čím to, jestli zlobím, proč mě ještě o ruku nepožádal. Ráda bych se už vdávala a řekla bych Si. Snad už se rozhoupe, nevím, kde to vázne," svěřila nám Pavlína.

Dokáže si představit i to, že by v Itálii žila a pracovala. "Už jsem o tom uvažovala, italsky umím. Nebráním se tomu. Alena Šeredová je Alena Šeredová, ale Pavlína Holubová je Pavlína Holubová," nebojí se srovnání s jinou Češkou, které se podařilo v Itálii prorazit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám