Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalý partner Aleny Šeredové (46) a exmanžel Simony Krainové (51), zpěvák a moderátor Bořek Slezáček, se kromě moderování velmi aktivně věnuje také herectví. V divadle hraje už od patnácti let, v současnosti v celkem pěti představeních.

Byli jsme u toho, když Slezáček hrál vůbec poprvé v divadelním představení Můžu k tobě?, které se hraje na Letní scéně na Harfě. Bořek hraje v představení roli nepříliš inteligentního hokejisty Reného Rychlého, a tak nás zajímalo, jestli čerpal inspiraci od svých kamarádů hokejistů?

„No tak určitě,” neodpustil si hlášku typickou pro profesionální sportovce a dále uvedl: „Některé hokejisty znám a vím, že všichni nejsou hloupí. Je ale pravda, že když se dostanou před kameru, tak zvadnou. Představ si, že hodinu bruslíš, jseš uřícenej a někdo ti pokládá stále stejné hloupé otázky. Myslím si, že hokejisti mají tuhle pověst hodně nezaslouženě,” říká Bořek.

„Celou školu jsem dělal atletiku a volejbal. Teď dělám kolo a běhám. Cvičím jen kondičně o vlastní váze doma,” doplnil, jak se udržuje ve formě.

Reklama

Další články

Načítám