Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V době pandemie nemohla herečka Alena Mihulová (58) na divadelní prkna. Během návratu na Letní scénu Divadla Ungelt se tak konečně tetelila blahem. „Po strašně dlouhé době jsem zase viděla své kolegy a uvědomila jsem si, jak se na divadlo těším. Mám až dětskou radost, jsem nadšená,“ řekla Super.cz herečka, která bude ve zrekonstruovaném amfiteátru hrát s kolegyní Jitkou Smutnou představení Přítelkyně a s Petrou Nesvačilovou hru Skořápka.

Před představením je herečka vždy nervózní a má trému, tentokrát to bude ale asi ještě silnější. „I diváci ale vědí, že máme dlouhou pauzu, a tak vůči nám snad budou shovívaví,“ doufá herečka. I když nemohla Mihulová hrát na divadle, mohla se aspoň částečně realizovat před kamerou, ale v poněkud rozvolněném režimu. „Spousta věcí se roztočila a zastavila. Film Atlas ptáků, který jsem točila s Mirkem Donutilem, jsme točili naněkolikrát. Seriál Hvězdy nad hlavou jsem točila o prázdninách a dodělávali jsme ho ještě v říjnu. Průběžně byly pauzy,“ popisuje.

Když tedy herečka nepracovala, věnovala se sobě a rodině. „Říkala jsem si, že bychom měli s dcerou a její přítelkyní objednávat věci z kaváren a restaurací, abychom je podpořily. Tento původně dobrý skutek jsme si zamilovaly a stal se z toho rituál,“ prozradila Alena Mihulová a s úsměvem dodala: „Původně jsme to praktikovaly v sobotu večer, pak jsem to rozšířily na další dny. Udělala jsem nové zjištění o nových kuchyních.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám