Hlavní obsah
Článek

Další ročník udílení cen Českého lva je úspěšně za námi. Po červeném koberci se v Rudolfinu i tentokrát prošla celá řada slavných osobností, a zatímco většina dorazila v doprovodu svých drahých poloviček, našly se i výjimky, kterým dělaly garde jejich dcery.

Herce Jiřího Dvořáka (57) na slavnostní večer doprovodila jeho půvabná dcera Anna (17), která svému slavnému otci poctivě fandila i na jeho cestě k vítězství v poslední řadě taneční soutěže StarDance. S přísně stanoveným dress codem si poradila na výbornou a zahalila se od shora dolů do stříbra, přičemž v hlubokém výstřihu vystavila své přednosti.

Slušelo to ale i dceři Ondřeje Havelky (69) Rozálii (22), která se na červeném koberci blýskla v krajkových šatech od přední české návrhářky Kláry Nademlýnské.

Početným dámským doprovodem se pak pyšnil moderátor večera Václav Kopta (58). Do Rudolfina dorazil nejen s manželkou Simonou (53), ale oběma dcerami Janou (18) a Františkou (21). Všechny tři dámy se přitom sladily do černé barvy, u níž snad nikdy nelze šlápnout vedle.

Alena Mihulová (58) se pro změnu po delší době objevila ve společnosti s dcerou Karolínou Kachyňovou (24), která s sebou vzala i svou přítelkyni Natálii Wirth.

Kdo měl na Českých lvech nejkrásnější doprovod?
Jiří Dvořák
64,7 %
Ondřej Havelka
18,2 %
Alena Mihulová
3,7 %
Václav Kopta
13,4 %
Celkem hlasovalo 5233 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám