Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec a komik Pepa Polášek (51) hraje v seriálu Ohnivý kuře podpantofláka Leoše Trébla. Ten se sice rozvedl se semetrikou Renátou (Simona Babčáková) a začal chodit s mladinkou Soňou v podání Báry Seidlové, ale ani tak nemá všechno pod kontrolou.

Teď mu pro změnu pije krev společné soužití s tchyní Janákovou, kterou hraje Alena Mihulová (58). Ta bez dovolení vtrhne přímo do Tréblova pokoje, kde ho doslova svlékne ze spodního prádla, protože z jejího pohledu už potřebuje hodit do pračky. Polášek se tak v seriálu ukáže nahý! Na ukázku se podívejte ve videu.

Alena Mihulová se při natáčení dobře bavila, ale ve skutečnosti by se takto nikdy nechovala. „Já doufám, že bych taková nebyla. Ne že by ona byla špatná, ale já nebudu nečekaně vnikat do soukromí své dcery, a nebudu to s péčí tak přehánět,“ říká Alena Mihulová a dodává, že sice také bývala pečující maminkou, ale že dnes se role obrátily a teď si naopak užívá péče své dcery.

„Když jsem nemocná nebo mám hodně práce, tak mi uvaří, vypere a postará se o všechno, co je potřeba. Hýčká si mě. Já sama jsem měla takhle pečující maminku, řekla bych, že to máme v rodině,“ uzavřela sympatická herečka známá z filmů Sestřičky a Domácí péče.

Reklama

Další články

Načítám