Hlavní obsah
Článek

O tom, že se v Divadle Bez zábradlí chystá nová premiéra, už Super.cz informoval. A představení Mnoho povyku pro nic stojí opravdu zato. Po třech měsících drsných zkoušek v angličtině si ji užilo nejen publikum, ale i samotní herci.

A mejdan po premiéře netradičně pojaté Shakespearovy komedie, která byla inscenována jako rozhlasový přenos pro vojáky za 2. světové války, byl také hodně bujarý. Žádné postávání u sklenky a oždibování chlebíčků, velká část premiérových hostů se pustila i do tance.

Výborně se bavila herečka Alena Mihulová (58) s dcerou, která přišla v doprovodu své přítelkyně. Alenu na parket vyvedl Zdeněk Dušek, jenž na jevišti ztvárnil hned několik rolí. Svatební tanec si zopakovali Nikol Kouklová a Karel Heřmánek mladší. Brali se loni v létě, ale ve hře Mnoho povyku pro nic si své 'ano' řeknou ještě mnohokrát.

Jako vždy to slušelo manželce principála Karla Heřmánka (76). Hana Heřmánková (61) vypadala ve svých rudých šatech báječně i při tanci. Dana Morávková (52) sice premiéru neodehrála, to obstarala její alternace Veronika Freimanová (68), ale protože je i choreografkou představení, nemohla na ní chybět. Jen Veroniku Žilkovou (62), která má na jevišti při představení největší prostor, jsme na večírku postrádali.

Reklama

Další články

Načítám