Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Alena Doláková (34) má velký strach o rodinu své kamarádky a kolegyně Natalie Golovchenko. Její rodina je stále v Kyjevě, protože nemohla ukrajinskou metropoli opustit. Zatím jsou v pořádku, ale denně se bojí zpráv, jestli jsou stále naživu.

"Moje kolegyně Natálie Golovchenko má rodinu v Kyjevě, zůstali tam uvězněni, neměli auto. Zjišťuje, jak je dostat sem, ale není šance vstoupit na území, je to obehnané Rusy. Dívá se na to zpovzdálí, denně se bojí o jejich život," řekla Super.cz Alena Doláková.

"Každý den si píšeme, moc na ně myslíme. Zatím s nimi v kontaktu je, měli by být v pořádku," doplnila herečka, která i s partnerem byla přítomna na nedělní demonstraci na pražském Václavském náměstí.

"Nikdy bych nevěřila, že tento rozhovor někdy budu vést, že půjdu na demonstraci," říká smutně. "Jestli je to v něčem dobré, tak v tom, že jsme se spojili, uvědomili jsme si, jak se máme dobře, a že bychom si to měli bránit. Moc fandím Ukrajincům, jak jsou stateční, je neuvěřitelné, jaký je prezident Zelenskyj obrovský hrdina. Je to stoprocentní James Bond, už o něm vidím ty hollywoodské trháky," dodala Doláková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám