Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečce Aleně Antalové (51) se splnilo to, po čem touží většina žen. Má velkou spokojenou rodinu a vedle svých tří dětí se stíhá věnovat také skvěle rozjeté kariéře. Jak ale prozradila, nebýt jejího obětavého manžela, jen stěží by všechny své aktivity zvládala.

Herečka známá ze seriálů Četnické humoresky nebo Pojišťovna štěstí má ve svém manželovi Josefu Juráčkovi učiněný poklad. Nejen, že se brněnský podnikatel obětavě stará o jejich děti, šestiletou Alenku, čtyřletou Elenku a dvouletého Janíčka, a vůbec pomáhá s domácností, ale jak Alena prozradila, je to právě on, kdo vládne v jejich kuchyni. „Vaření ho baví, specialitky má hotové za vteřinu, tak co se do toho budu montovat, když nejsem tak rychlá a ani to nebude tak dobré,“ říká Alena v rozhovoru pro časopis Květy.

To, že by doma měla dokonalého muže, si však nemyslí. „Ne, naopak. Dokonalý chlap musí být k nesnesení." Jaké chyby má její manžel, to už ale neprozradila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám