Hlavní obsah
Článek

Film Léto s gentlemanem, jehož duchovním otcem je herec Jaromír Hanzlík, který si přisoudil i hlavní roli, už se pomalu chystá do kin a na světě je i první teaser, kde se představují hlavní hrdinové. Snímek má hvězdné obsazení, ovšem jeden filmový rodinný vztah nás hodně překvapil.

Tady je děj filmu ve zkratce: Jaromír Hanzlík jako Artur se zakouká do Aleny Antalové (51), která je ale vdaná za Igora Bareše. Jejich dceru ztvárnila Lucie Vondráčková (44), jejího partnera Mirek Šimůnek. V dalších rolích se ve filmu objeví například Tereza Kostková, Petra Jungmanová, Yvetta Blanarovičová, Dana Batulková, Pavel Soukup, Arnošt Goldflam, Zdeněk Žák, Ivana Chýlková, Miroslav Etzler, Jan Čenský, Jana Boušková či Jan Vlasák.

A jestli jste se správně podívali na věky, které jsou u jmen v závorkách, také vás musí zarazit, že osmatřicetiletá Vondráčková hraje dceru jen o osm let starší Antalové. Lucie se sice stále stylizuje do hodně dívčí podoby, nicméně ani čtyřnásobná maminka Alena nevypadá vůbec špatně. Tady se evidentně na datum narození při castingu nekoukalo.

Co říkáte na obsazení rolí maminky a dcery, Aleny Antalové a Lucie Vondráčkové?
Líbí se mi to, Lucie vypadá pořád mladistvě
64,7 %
Myslím, že mohli vybrat lépe
7,3 %
Krok vedle, jako dcera Antalové Vondráčková nevypadá
28 %
Celkem hlasovalo 1569 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám