Hlavní obsah
Článek

Vzhledem k tomu, že je Alena Antalová (51) maminkou čtyř dětí, tak se jí během letních prázdnin vždycky výrazně změní denní rytmus.

„Prázdniny se čtyřmi dětmi jsou obrovské galeje. Já se občas těším, ať už je konečně září,” vtipkovala herečka a jedním dechem dodala: „Všechno musí být do detailu naplánované, protože když jsme dva dny doma, tak všechno lítá vzduchem.”

Divadelní a televizní herečka se nám svěřila, že od rodiny často ráda utíká za prací. Rozhodně to ale neznamená, že by své děti zanedbávala. Naopak jim naplánovala hezké prázdniny a nám se během zkoušky muzikálu Mamma Mia! svěřila, co je čeká. „Pojedeme na týden do Orlických hor na krásnou hájenku do lesa, to patří do našeho stálého prázdninového repertoáru. Pak jedeme na čtrnáct dní do Bulharska, to je taky naše stálé místo bez turistů. Jedeme tam už, myslím, posedmé a moc se na to těším. Mám hrozně ráda Černé moře, celé dětství jsme tam jezdili. Je tam krásný písek, děti se nezraní,” říká Alena.

V průběhu srpna budou hereččiny čtyři ratolesti na klasických i příměstských táborech, protože ona bude točit pro slovenskou televizi. „Skloubíme to s péčí babičky a dědy a už je září,” shrnula své plány na léto Alena Antalová.

Reklama

Další články

Načítám