Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jednu dobu patřila mezi nejobsazovanější herečky v Česku i na Slovensku, Alena Antalová (51) ale upřednostnila rodinu před našlápnutou kariérou a s manželem Josefem Juráčkem si pořídili celkem čtyři děti. I tak ale divadelní a televizní herečka neztratila kontakt se svou profesí. My jsme se s ní setkali při oprašovací zkoušce muzikálu Mamma Mia!, kde hraje hlavní roli Donny.

Antalová nás překvapila informací, že na jeviště si vlastně chodí odpočinout od rodinných povinností. „Pro mě je toto představení spojené s velkým odpočinkem, že můžu vypadnout od rodiny a chvíli být jen sama pro sebe. Můžu odpočívat na hotelu a pak si odskočit zahrát prima představení,” říká herečka, která tak vnímá pětidenní zkoušení jako takovou malou dovolenou.

Antalová, která má dcery Marii, Elenu, Alenu a syna Honzu, stále zvládá chod domácnosti bez profesionální výpomoci. „Na chůvu bych žárlila. Čas s mými dětmi a vůbec ta energie jsou mi nadevše drahé,” říká Alena, která by se své profesi prý nemohla věnovat, kdyby neměla tak skvělé zázemí. „Moje rodina mě podporuje víc než já samu sebe. Kdybych neměla takové zázemí, takového muže, tak bych to nemohla dělat,” říká Alena Antalová, známá též z představení Mary Poppins nebo ze seriálu Četnické humoresky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám