Hlavní obsah
Článek

Když byla před skoro třemi lety těhotná herečka Alena Antalová (51), v divadle Hybernia místo ní do pohádkového muzikálu Mary Poppins naskočila Monika Absolonová. Teď se karty otočily. Monika čeká své první dítě a jako kouzelná chůva se vrací právě Antalová.

"To jsou takové kouzla v životě," usmívá se Antalová. Sama je maminkou čtyř dětí, s manželem žijí v Brně a chůvu prý nemá. A už vůbec ne kouzelnou.

"Doma mi pomáhají babičky, můj tatínek, švagrová Maruška, zázemí mám perfektní. Můžu si dovolit takový plezír si do Prahy odletět zahrát Mary Poppins. Je to pro mě odfrknutí, bonbónek, jsem šťastná, že mi to moje rodina dovolí. Já jsem ani nepočítala, že se vrátím k divadlu, říkala jsem si, že budu na plný úvazek máma," vysvětluje herečka.

Sama na sebe nemá ani minutu času. Masáž nebo kosmetiku si neužívala už hodně let. "Nenajdu si čas vlastně na nic. To všechno se ale časem uklidní a určitě si zajdu třeba na masáž," usmívá se.

"Včera o půl deváté ráno, když jsem čekala před školou na moji dceru Alenku, tak jsem se líčila na večerní představení. Věděla jsem, že nebudu mít čas přes den už se nalíčit. Jsem si říkala, to už je fakt úlet se ráno líčit na večerní představení. Můj život je chaos, ale jsme dobrý tým, to dáme," dodala s úsměvem Antalová, která se v divadle Hybernia jako Mary Poppins představí poprvé 5. listopadu a diváky čeká 23 exkluzivních představení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám