Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ještě před rokem pochybovala, zda se čtyřmi dětmi zvládne dojíždění z Brna, kde bydlí, do Prahy, kde dostala hlavní roli v muzikálu Mamma Mia!. "Zvládli jsme to výborně a už jsem se těšila na novou sezónu," řekla Super.cz půvabná blondýnka Alena Antalová (51).

Představitelek Donny, kterou ve známém filmu ztvárnila Meryl Streep (74), je naštěstí několik, takže problém s časem nemá. "Vždycky si sem přijedu na víkend v podstatě odpočinout. Zahraju pět představení a zase frčím domů. Skoro mám výčitky, že si odpočívám v hotelu, mám čas pustit si televizi a zvládnu tady i nákupy," svěřila.

Doma má pořádný frmol. "Máme nového školáka, Janíček je v první třídě, takže nevím, kde mi hlava stojí. Než se to všechno usadí, je to hrozně komplikované. Vstáváme v šest hodin, abychom zvládli být v osm hodin ve škole, kterou máme tři minuty autem," vyprávěla.

Na páté dítě už se Antalová, která kromě Mamma Mia! hraje ještě deset dalších představení v Brně, necítí. "Takhle to úplně stačí. Kromě toho, že nejsem nejmladší, taky bych to asi nezvládla s nervy, aby se nekřičelo a děti byly v pohodě. Už takhle to zvládám jen tak tak," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám