Hlavní obsah
Článek

Nedivíme se, že se účinkující netáhli do hudebního klubu s kostýmy, které mnohdy váží několik kilo, takže by je ani neunesli. Přesto děti z dětských domovů jenom zíraly, jak doopravdy vypadají hvězdy z oblíbených muzikálů, které se v Česku uvádějí.

Muzikáloví zpěváci a zpěvačky si našli v nabytém programu čas, aby vystoupili v rámci charitativní akce cvičitelky Hanky Kynychové (55) Hejbejte se s vybranými kousky z děl, v nichž účinkují. A tak se v pražském klubu Futurum s písněmi z Fantoma opery objevili například Radim Schwab, jenž si vzal aspoň cylindr a lesklé sako, Tereza Mátlová (48), jež nechala doma i róbu s dekoltem operní divy, nebo představitelka Christine Monika Sommerová, která usedla v porotě a s upletenými cůpky vypadala spíš jako vrstevnice starších děvčat.

Nechyběli ale ani protagonisté dalších muzikálů. Natálka Grossová zazpívala kousek z Marie Antoinetty, Kamila Nývltová (34), která je na jevišti Kleopatrou, ukázat se přišly i dámy z Mamma Mia! Leona Machálková (56) a Alena Antalová (51) nebo Michaela Doubravová s Romanem Tomešem, kteří hrají ve všech muzikálech Divadla Kalich.

Reklama

Další články

Načítám