Hlavní obsah
Článek

Téhle krásce že už je přes čtyřicet? Alena Antalová (51) po čtrnácti letech od natáčení Četnických humoresek nebo deset let od poslední řady Pojišťovny štěstí vypadá tak, jako by snad žádný čas od dob jejích největších seriálových rolí neuběhl. Na představení muzikálu Mamma Mia! přišla s blond vlnitou hlavou a úsměvy rozdávala na všechny strany. „Jsem šťastná, proto vypadám tak dobře,“ myslí si.

„Nedělám se sebou nic výjimečného. Asi je to tím, že jsem šťastná, to dělá vše. Starostí je spousta, ale jsem spokojená. Žádné operace jsem nepodstoupila, jen mám jednu plastiku v puse. Měla jsem nějaké starosti se zubem, takže mi pan doktor musel udělat plastiku čelisti,“ popsala jediný chirurgický zákrok na svém těle.

Alena, která bude hrát v české verzi světově úspěšného muzikálu Mamma Mia! hlavní roli Donny, kterou si ve filmovém zpracování zahrála Meryl Streep, vůbec poprvé od doby, co má čtyři děti, podstoupí test, jak snese delší odloučení od rodiny.

„Budu muset být pět dnů v týdnu v Praze, na víkend pak budu doma v Brně. Bojím se toho, jak to bez dětí zvládnu. Moc jsem proto zvažovala, jestli to vůbec půjde. Uvidíme,“ krčí rameny a jedním dechem dodává, že je nadšená z celé plejády špičkových jmen kolegů v muzikálu.

Ta je zářným příkladem toho, že herečka může klidně na čas vypadnout z branže a věnovat se naplno rodině, přesto pak nemá problém se k profesi vrátit. „Můj soukromý život je pro mě to nejpodstatnější. To, že mohu dělat práci, kterou miluju, je obrovský bonus. Čtyři hlavní role ale mám doma,“ dodala s úsměvem do všech stran štěstím zářící Alena Antalová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám