Hlavní obsah
Článek

Herečka Alena Antalová (51), kterou si diváci mohou pamatovat třeba z její nejslavnější televizní role v Pojišťovně štěstí, kde hrála lásku Miroslava Etzlera (59), si sice splnila sen o velké famílii, ale se čtyřmi dětmi na krku dost trpí.

Tři holky, osmiletá Alenka, sedmiletá Elenka a roční Maruška, spolu s pětiletým synem Honzíkem jí dávají pořádně zabrat. Hlavně v létě přivádějí maminku do infarktových stavů. „Není jednoduché mít čtyři malé děti a dva měsíce volna. To jsou pro rodiče galeje. Oni vydrží doma dva dny a pak lítají vzduchem. Už se těším, až začnou školy a školky a kroužky, abych si trošku odpočala,“ prozradila Alena na obnovené premiéře opery Don Giovanni ve Stavovském divadle, kam dorazila i s manželem Josefem Juráčkem.

Pro svá děcka musí plánovat spoustu aktivit. Chystá se s nimi proto do Bulharska, na Berounku ke kamarádce a pojedou také na příměstský tábor do ZOO. Teď si ještě může dětí užívat, ale na podzim už je asi moc neuvidí. Získala totiž roli Donny v muzikálu Mamma Mia!, kterou ve filmovém hitu ztvárnila Meryl Streep. „Ve své partituře nemám nic tak šíleného, jinak bych si to hodila u nejbližšího stromu,“ usmívá se Antalová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám