Hlavní obsah
Článek

Herečka Alena Antalová (51), hvězda seriálu Pojišťovna štěstí, se od dob své seriálové Aničky vůbec nezměnila. Deset let po natáčení vypadá stále úžasně, a to je maminkou již čtyř dětí.

Antalová má s manželem, podnikatelem Josefem Juráčkem, osmiletou dceru Alenku, o rok mladší Elenku, pětiletého Honzíka a dvouletou dceru Marušku. Rodinný život je pro ni na prvním místě.

Ve středu se Antalová objevila na konkurzu připravovaného muzikálu Mamma Mia, kam dorazila z Brna, kde žije. Podle zákulisních informací má roli Donny, kterou ve filmu hraje Meryl Streep (74), téměř v kapse. Podepsanou smlouvu už má na stejnou roli Leona Machálková (56) a na konkurzu o ni bojovaly například Daniela Šinkorová (51) a Světlana Nálepková (63).

"Všechny sólisty ještě posoudí Björn a Benny ze skupiny ABBA, takže angažmá Aleny nemůžu potvrdit. Mohu jen říct, že Alena Antalová je mezi horkými favoritkami. Obsazení bude oznámeno 23. dubna," řekl Super.cz Janis Sidovský, promotér muzikálu. Premiéra je naplánována na 12. prosince.

Reklama

Další články

Načítám