Hlavní obsah
Článek

Původně se měla na módním molu objevit se všemi čtyřmi dětmi. Nakonec ale herečka Alena Antalová (51) předváděla pouze se dvěma staršími dcerami Alenou a Elenou. "Měl jít i náš Janík, který už měří skoro stodevadesát centimetrů a malá Maruška, ale nakonec jsme to zkrouhli na tyhle dvě krasavice," řekla Super.cz herečka.

Všechny tři předvedly modely od návrháře Miroslava Michala Knota v rámci Gala uspořádaného na oslavu 60. výročí veletrhů Styl a Kabo. "Řekla jsem si, že jim to dopřeju a na chvilku otevřeme a pak zase zavřeme dveře do modelingu," svěřila Antalová. "Měla jsem na to nějaký názor, který jsem změnila, nebylo to nepříjemné, i když bych se v tom nadále asi nechtěla pohybovat," mínila její nejstarší dcera Alena. "Bylo úžasné to zažít, jsem za to hrozně vděčná," dodala její mladší sestra Elena.

Obě mladé dámy studují v Brně gymnázium s divadelním oborem, které si Alena Antalová pro své dcery nemůže vynachválit. "Je fajn, že mají všeobecné vzdělání. Já studovala v Bratislavě konzervatoř a jsem v některých předmětech trochu analfabet. Kdyby se rozhodly, že nechtějí dělat divadlo, mohou studovat jinou vysokou školu. Chci, aby byly hlavně šťastné," vysvětlila.

S maminkou už se dcery potkávají na prknech, která znamenají svět. "V Mary Poppins jsme hrály všechny tři. S Eli jsme se alternovaly v roli Jane, maminka hrála hlavní roli. A teď jsme všechny tři v muzikálu Matylda, kde je i naše Maruška," vypočítala Alena mladší. Elena si asi v deseti letech zahrála i ve filmu. A kde kromě divadla budeme moci vidět jejich maminku, se dozvíte v našem videu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám