Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Alec Baldwin (66) poprvé promluvil o tragické nehodě, která se stala během natáčení filmu Rust na ranči v Novém Mexiku. Baldwin při natáčení držel v ruce zbraň, která v sobě měla z neznámého důvodu ostré náboje a zabila kameramanku Halynu Hutchins (†42). Zraněn byl také režisér Joel Souza.

Hollywoodský herec je nešťastnou událostí naprosto zdrcen. „Neexistují žádná slova, která by mohla vyjádřit můj šok a smutek ohledně tragické nehody, která vzala život Halyny Hutchins, manželky, matky a naší hluboce obdivované kolegyni,“ napsal na twitteru Baldwin s tím, že plně spolupracuje s policejními vyšetřovateli, aby se zjistilo, jak se tragédie stala.

„Jsem v kontaktu i s jejím manželem, snažím se jemu a jeho rodině nabídnout útěchu, mám zlomené srdce za něj, jejich syny a každého, kdo znal a miloval Halynu,“ dodal zdrcený herec.

Zraněn byl také režisér Joel Souza, který už byl propuštěn z nemocnice. Tvůrci westernového snímku okamžitě zastavili natáčení a spolupracují s vyšetřovateli. Příčina nešťastné události zatím nebyla objasněna.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám