Hlavní obsah
Článek

Událost posledních hodin rozhodně nenechala chladnými slavné osobnosti ze světa, které vyjadřují soustrast rodině tragicky zemřelé kameramanky a zraněného režiséra.

Nešťastnou náhodou Alec Baldwin (65) způsobil ostře nabitou zbraní smrtelné zranění kameramance Halyně Hutchins a zranil i režiséra filmu Rust Joela Souzu. To by se nemělo stát, shodují se osobnosti z filmového průmyslu.

Režisér snímků jako Sebevražedný oddíl či Strážci Galaxie James Gunn na svůj twitterový účet napsal: „Můj největší životní strach je, že se tohle stane na place. Mé srdce putuje ke všem, kteří byli touto tragédií zasaženi, hlavně Halyně Hutchins a její rodině.“

Herec Elijah Wood napsal ve svém příspěvku: „Naprosto děsivé a zničující zprávy o filmařce Halyně Hutchins. Mé srdce teď patří její rodině.“

„Jsem naprosto konsternovaný. Tohle je víc než tragédie, protože tady je tolik pravidel, která musí být na place dodržena, aby se tohle nemohlo stát. Nedovedu si ani představit, jak je to možné. Tolik lidí muselo být nedbalých. Tohle je zločin. Halyna byla neskutečně talentovaná, je mi z toho špatně od žaludku,“ napsal naprosto otřesený herec Paul Scheer.

„Hlubokou soustrast rodině a přátelům Halyny Hutchins. Štáb by nikdy neměl být na place v ohrožení,“ napsal také další herec Alex Winter.

Související témata:
James Gunn

Reklama

Další články

Načítám