Hlavní obsah
Článek

V 90. letech byli Kim Basinger (67) a Alec Baldwin (66) hollywoodským párem číslo jedna. V roce 2002 ale přišel ošklivý rozvod. Fanouškům tedy nyní neuniklo, když Kim okomentovala Alecovu fotku s dětmi, které má se současnou ženou Hilarií Baldwin (40).

„Tak roztomilé…myslím děti samozřejmě,“ napsala pod rodinný snímek a přidala vysmáté smajlíky. Basinger a Baldwin mají z devítiletého svazku dospělou dceru Ireland (28). Po rozvodu se ovšem nemohli dohodnout na její péči a sváděli spolu čtyřletou soudní bitvu.

I Ireland byla svého času s otcem na nože. Médii proběhl vulgární vzkaz, který nechal herec své tehdy náctileté dceři na záznamníku. Dnes spolu ale všichni dobře vycházejí. „Alec a já jsme v pohodě. Život jde dál,“ nechala se slyšet Basinger v roce 2016.

Alec má se současnou manželkou už šest potomků. V březnu, půl roku po narození syna Eduarda, přivítali další přírůstek do rodiny. Zatím se nepochlubili detaily ohledně toho, jak miminko přišlo na svět, ale občas nadšeně sdílí jeho snímky.

Reklama

Další články

Načítám