Hlavní obsah
Článek

Manželka Aleca Baldwina (65) Hilaria (40) se začátkem měsíce svěřila fanouškům se smutnou zprávou, že přišla o miminko. Je to již podruhé, co tenhle rok čtyřnásobná maminka potratila. Hilaria je se svými fanoušky velmi sdílná a o potratech hovoří otevřeně. Ne každý se slavnou jogínkou ale sympatizuje. Nyní se svěřila, s jakými hejty se musí potýkat.

Ve svých Instastories sdílela tři nejobvyklejší nadávky, kterými ji internetoví trollové častují. Nadávají jí, že se na sebe pouze snaží upozornit, že je moc stará a nechutná. K hanlivým komentářům se proto rozhodla vyjádřit.

„Ztráta dítěte v jakémkoli stádiu je úplné dno. A je to na pytel. Ale dno vám také otevře oči. Protože porozumíte a zažijete opravdovou bolest. Což dělá trolly ještě menšími, než obvykle jsou. Žádná jejich slova se totiž nemohou rovnat tomu, co jste ztratili,“ napsala a připomněla sledujícím, že potraty jsou běžné.

„Kvůli tlaku společnosti o tom většina z nás mlčí. A to může bolet nejvíc. Chci, abyste věděly, že nejsme rozbité, jenom jsme otevřené lásce a nikdy bychom se za to neměly stydět, i když to někdy nevyjde,“ vzkázala ženám s podobnými zkušenostmi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám