Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Dlouho to vypadalo, že Ireland (22), již má Alec Baldwin (65) s Kim Basinger (63), bude jeho jediným potomkem. Příští rok už jich ale bude mít pět.

Hollywoodský herec chytil po padesátce druhou mízu. Novou krev mu do žil vlila cvičitelka jógy Hilaria (33), s níž začal překvapivým tempem rozšiřovat svůj rodinný klan. V srpnu roku 2013 přivedla na svět dcerku Carmen, čímž odstartovala baby boom. O dva roky později se narodil Rafael a loni v září Leonardo. Tím expanze Baldwinových nekončí.

„Na jaře očekáváme další posilu do našeho týmu,“ napsala Hilaria k rodinné fotce, na níž se k ní tulí její tři děti a manžel Alec leží opodál. Leonardovi je teprve třináct měsíců a jeho rodiče už zplodili dalšího sourozence. Tentokrát to bude opět kluk.

„Už je to tady zase,“ reagoval na komentář své manželky vtipně Baldwin. Ten sice vystupuje jako dokonalý tatínek, ale i on má za sebou hříšné časy. Na vlnu obvinění ze sexuálního obtěžování, která zachvátila Hollywood, reagoval preventivní omluvou za své dřívější chování. Jeho svědomí asi nebude úplně čisté.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám