Hlavní obsah
Článek

tři týdny po (zatím) posledním porodu měla Hilaria Baldwin zpět svou štíhlou postavu (fotku v prádle přitom zveřejnila už den po narození syna), a tak není divu, že dnes, kdy je nejmladšímu dítěti sedm měsíců, vypadá fantasticky. Její muž, herec Alec Baldwin (65), se po boku Hilarie na gala párty v národním tanečním institutu v New Yorku dmul pýchou.

Vztah s o 26 let mladší instruktorkou jógy vlil devětapadesátiletému herci novou energii do žil a prožívá velmi šťastné období, plodné po soukromé i pracovní stránce. Že je z krásné brunetky, která mu během tří let porodila tři děti, celý paf, neskrývá a svědčí o tom i jeho druhá žádost o ruku. Před Hilarií poklekl minulý čtvrtek v katedrále Sv. Patrika na Manhattanu, kde si ji v roce 2012 bral. Romantické gesto tentokrát sledovala i jejich tříletá dcerka Carmen. „Řekla jsem ano,“ připsala maminka ještě dvou chlapečků, téměř dvouletého Rafaela a sedmiměsíčního Leonarda, k fotce na Instagramu.

S exmanželkou Kim Basinger má Baldwin ještě dospělou dceru Ireland (21), která se věnuje modelingu a koketuje i s herectvím.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám