Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ani mladá manželka s až fanatickými cvičebními návyky neudržela ve formě svého slavného manžela Aleca Baldwina (66). Dvaatřicetiletá instruktorka jógy právě čeká s o šestadvacet let starším hercem již třetího potomka, a přestože se jeho příchodu na svět dočkají už co nevidět, v obvodu bříška by ji Baldwin možná trumfnul...

Hvězda několika seriálů a filmů jako Beetlejuice, Hon na ponorku, Na ostří nože, Je to i můj život či Jasmíniny slzy a krásná a plodná manželka v úterý kráčeli ulicemi New Yorku, kde se zastavili v jedné kancelářské budově na East Hamptonu. Alec ovšem jako by se během uplynulého půl roku přeorientoval spíš na vizáž dědečka než tatínka malých dětí.

Kromě tříleté Carmen a ročního Rafaela má Baldwin z předešlého manželství s Kim Basinger ještě dospělou dceru Ireland Baldwin (20), která se se svými 188 centimetry celkem slušně uchytila v modelingu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám