Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Agáta Prachařová (38) v poslední době tvrdě maká na postavě, denně boxuje, běhá a v sexy modelu se rozhodla podělit o výsledky. Na párty dorazila v outfitu, který odhaloval její bříško.

"Mám tady nahoře první mřížku, první dvě buchty. Když zatnu, je to vidět. Makám hodně, tak jsem si tenhle model oblékla. Až budu mít buchty až dolů, tak přijdu na akci v plavkách," řekla Super.cz s úsměvem Agáta.

Modelka je momentálně bez partnera. A rovnou nám řekla, jak by měl pan božský vypadat. "Chtěla bych, aby měl lepší auto než já. Já mám Porsche. Může mít i stejný, ale ne horší. A taky by mohl mít stejný dům. A alespoň stejně vtipný," prozradila na párty nového bistro konceptu na pražské Harfě.

V hledání to bude mít těžké. "Když já jsem si na to vydřela peníze, tak by to chlap měl zvládnout dvakrát líp, když je to muž. Seznamka už není cesta na to si najít vážnější vztah," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám