Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejen v bikinách v Chorvatsku či v Řecku vystavují svoje těla české krásky. Řada známých dam zůstala doma u bazénů a překvapivě volí nikoli plavky dvoudílné, ale svoje křivky ukazují v plavkách v celku, které mohou být také proklatě sexy. Záleží jen na střihu a také na póze.

Moderátorka Eva Perkausová (30) či modelka a módní návrhářka Vanda Janda vsadily na pózování na matraci a málokterému muži by o něco větší množství látky připadalo méně svůdné než titěrné bikiny. Eva v tygřím modelu vyloženě svádí k hříchu, Vanda zase na nafukovačce ve tvaru obří lastury připomíná bájnou bohyni Afrodíté, která se zrodila z mořské pěny, ovšem v barvách Barbie.

Rafinované průstřihy zase zvolila Agáta Prachařová (38), naopak její kolegyně modelky Lucie Kovandová (30) či Michaela Štoudková (38) soudí, že v jednoduchosti je krása. A obřím dekoltem u zlatých plavek rozhodně zaujme zpěvačka Kate Matl (45).

Reklama

Další články

Načítám