Hlavní obsah
Článek

Nohy jako hůlčičky, ale dekolt má pořád objemný. Agáta Prachařová (38) se více než na lásku zaměřila na sport, který ji zaplavuje hormony štěstí. Šestkrát týdně běhá, a k tomu ještě boxuje. Není proto divu, že se může i po dvou porodech chlubit štíhlou postavou. I přesto si bývalá modelka na sobě umí najít chybičky a vzpomíná na doby, kdy ji s pár kily navíc zdobil objemný dekolt i větší zadeček.

„Pár let zpátky jsem měla ještě k... a z..., ale teď mě to baví nějak víc,“ napsala Agáta k archivnímu snímku, na kterém jako sexy domina v černém krajkovém prádle sedí na dvou modelech.

Podle Agátiny nejnovější fotky, která vznikla na zahradě s fenkou, krátce po pětikilometrové běžecké rutině, se ale nezdá, že by modelce v horních partiích něco scházelo, právě naopak. Možná zafungoval její ověřený trik s vhodným spodním prádlem, kterým se nám nedávno pochlubila.

„To je push-up podprsenkou z úplně obyčejného řetězce za 299 korun. Je to velká zvedačka, já už prsa skoro nemám. Ale tahle podprsenka dělá divy," prozradila Super.cz na nedávné akci, kde její výstřih opět poutal pozornost.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám